Køb webhotel til hjemmesiden

18 april 2022 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Køb webhotel til hjemmesiden

Som ejer af en hjemmeside, webshop, blog eller lignende, kender du problematikken i forhold til valg af domæne og webhotel. Dette kan være en større jungle. Når du vælger webhotel, kan du heldigvis oftest vælge domæne fra samme udbyder, hvilket kan lette processen. 

Webhoteller er et fint ord, men i bund og grund er det en server, som du lejer, hvor dine dat fra hjemmesiden opbevares. Du kan altså se det lidt ligesom en husleje eller et opbevaringslager, hvor der også er månedlig leje. 

Og hvorfor er det så lige, at det er vigtigt at vælge det rette webhotel?

Det er det, fordi alle hr forskellige behov, derfor skal du selvfølgelig ikke betale for mere, end hvad du har brug for. På den anden side er det også vigtigt, at du betaler for det, som du reelt set har brug for. Det kan nemlig ikke nytte noget, at når der så kommer en masse besøgene på din hjemmeside, at hastigheden så ikke er høj nok, grundet valg af webhotel.

webhotel

Skal I have cloud- eller sharedbaseret webhotel?

Med andre ord: Skal I have en privat server eller skal den være delt med andre? Og det er et reelt spørgsmål, for det er ikke alle hjemmesider, som har brug for en privat server. Simple hjemmesider, der fungerer mere som visitkort, hvor kundetrafikken er meget begrænset, kan shared-baserede webhoteller give god mening.

Det er også her de billige løsninger ses, her kan vi snakke helt ned til 10 kr. om måneden det første år og derefter kun 38 kroner. Det fås altså for en slik, men her skal vi huske på, at kvaliteten oftest følger med. I disse tilfælde er kundeservicen oftest også begrænset.

En hjemmeside eller webshop med et højt antal besøgende, skal kunne fungere hurtigt og nemt, ellers mister kunderne interessen. Derfor er det i højere grad de cloud-baseret løsninger, som ses i disse tilfælde. 

Flere nyheder