Kan jeg forhøje et privatlån?

17 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du taget et privatlån, men har du nu brug for flere penge, er du måske interesseret i, hvordan du kan forhøje dit lån. For er det overhovedet muligt for dig at gøre det, og hvis du kan gøre det, hvordan gør du det så? 

Hvis du har taget et ikano bank lån, kan du godt få forhøjet dit lån. Du kan dog ikke selv gå ind og bestemme, hvor meget du forhøjer lånet med. Du skal sende en ny låneansøgning for at få forhøjet dit lån. Ikano Bank vil derefter tage stilling til, om du kan få lov til at låne flere penge, og hvor meget det vil komme til at koste dig at låne dem. 

Hvis du låner flere penge, vil det jo være rart for dig, at du har længere tid til at betale dem af. Derfor kan det være, at du får en lavere ÅOP på dit lån, når du låner flere penge og betaler dem af over længere tid. Det vil jo være rart for dig at gøre det. 

Hvorfor forhøje et lån frem for at tage et nyt? 

Måske tænker du, at det er mærkeligt, at du skal sende en ny låneansøgning, når du vil forhøje dit lån. Så er det jo det samme arbejde, som hvis du vil tage et helt nyt lån. Skal du så ikke bare gøre det? Der er dog ingen grund til, at du tager et nyt lån, hvis du allerede har et privatlån.

Udover at du kan spare penge, hvis du har et større lån, som du betaler af over længere tid, er det også langt enklere for dig at overskue din økonomi, når du kun har et lån. Derfor vil det klart være at foretrække for dig, at du gør det på den måde, frem for at du tager et ekstra lån. 

Flere nyheder