Få den billigste varme med en varmepumpe

30 november 2021 Jens Bomholt

advertorial

Vi går en kold tid i møde – og for mange kan vinteren gå hen og blive rigtig dyr. Du kan læse med her hvis du vil vide hvordan du kan undgå at din varmeregning ruinerer dig.

Hvordan sparer jeg bedst på varmeregningen?

Der er mange måder hvorpå du kan reducere husstandens udgifter til opvarmning. Der er ingen grund til at fryse vinteren igennem for at holde disse omkostninger nede, når det kan klares ved at implementere nogle fornuftige investeringer.

Du kan for eksempel sørge for at husets ydermure samt taget er grundigt efterisolerede, og at samtlige vinduer i huset er forsynet med de mest isolerende ruder. På den måde undgår du at slippe varmen ud, og dermed spilde dyr energi.

image

Du kan også med stor fordel tage et kig på boligens varmekilde. Varmer du huset op ved hjælp af vand, og bruger du til dette formål et olie, gas eller pillefyr som har set bedre dage, vil du med meget stor sandsynlighed kunne vinde rigtig meget ved at skifte dette ud med en varmepumpe. Og så skåner du samtidig miljø og klima.

Hvilken type varmepumpe skal jeg købe?

Hvis du er glad for dine vandradiatorer og fortsat ønsker at benytte cirkulationsvand som husets primære opvarmningsmetode bør du vælge en luft til vand varmepumpe som erstatning for det gamle fyr. En luft til luft varmepumpe er primært tænkt som erstatning for dyre og gammeldags elektriske radiatorer, og ikke for et fyr.

Når du står for at skulle udvælge den luft til vand varmepumpe som skal træde i stedet for det gamle fyr bør du vælge med omhu. Det er vigtigt at din nye varmepumpe i størrelse og kapacitet svarer til fyret og har samme eller højere yde evne. Så vil du og din familie nemlig slet ikke lægge mærke til at fyret er blevet skiftet ud – bortset selvfølgelig fra når I modtager varmeregningen.

Få hjælp til at vælge en varmepumpe i den rette størrelse på https://www.amalo.dk/ 

Flere nyheder