Har du set en låsesmed i aktion?

09 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nu kan en låsesmed jo lave mange forskellige opgaver, som der også strækker sig til, at man blot sidder ved et skrivebord og indberetter fakturaer og meget andet, og det er jo noget, som de fleste af os kan finde ud af.

Så er der også de gange, hvor der er kunder i butikken, og låsesmeden skal ekspedere dem efter bedste evne alt efter, hvad det er, som de ønsker.

Der findes mange låsesmed derude, og en af dem er blandt andet https://www.askerls.no/lasesmed-asker

Men så er der de gange, hvor låsesmeden som en anden superhelt får et akut opkald og kommer ud til dig og mere eller mindre redder dig fra en uheldig situation.

Udover kappen og maskeringen, som der mangler, så er der mange lighedspunkter her med, at låsesmeden får at vide, hvad problemet er, og så forbereder man sig bedst muligt til at komme ud til den givne opgave.

låsesmed

Låsesmeden er noget nær en helt!

Så kommer låsesmeden ud til dig på et skævt tidspunkt – for det gør mange låsesmede, hvor der er tilgængelige alle døgnets timer og alle dage året rundt. Det er jo et andet lighedspunkt med en superhelt – hvor du står i silende regnvejr i nattens mørke og ikke kan komme ind i din lejlighed.

Måske er låsen gået i stykker, din nøgle er knækket, og du har ikke en reservenøgle (på dig), eller du har tabt nøglen, mens du var i byen.

Her virkelig man virkelig taknemmelig, når låsesmeden med sit værktøj får åbnet døren op for en, mens man selv har bøvlet med det i alt, alt for lang tid.

Det er ren magi og næsten poetisk, symfonisk at se låsesmeden dirke sådan en lås op, og man takker da også virkeligt meget – som man også gør, når en superhelt redder en i nødens stund.

Flere nyheder