Overvejer du at købe fast ejendom?

Overvejer du at købe fast ejendom?

Er du en af dem, der overvejer at investere i fast ejendom? Hos Hviid Advokater brænder vi for at gøre din bolighandel til en god oplevelse. Vores eksperter i bolighandel har mange års erfaring inden for feltet, og kan fungere som din sikkerhed for en god handel uden ubehagelige oplevelser. Vi går op i at tilbyde en grundig, juridisk rådgivning i øjenhøjde med dig, så du føler dig i trygge hænder under hele købsforløbet, indtil den sidste underskrift er skrevet.

Rådgivning til dine boligdrømme

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at komme i kontakt med en boligadvokat. Måske er du ved at stifte familie og er endelig i en situation, hvor økonomien tillader at tænke i boligkøb; måske ønsker du at flytte tættere på familien, og har fundet en bolig i deres landsdel; eller måske har du fundet det perfekte sted at blive gammel, og ønsker at slå til med det samme. Uanset hvad din situation er, er det afgørende for en god bolighandel, at have en kyndig boligadvokat ved din side under den sidste fase af handlen.

Hos Hviid Advokater har vi alle mange års erfaring som boligadvokater og sagsbehandlere. Vi arbejder for at gøre din bolighandel så gnidningsfri som muligt, og med flest mulige økonomiske fordele til dig. Ejendomsmægleren vil altid være 100% på sælgerens side, og derfor er det vigtigt med en fagperson til at varetage dine interesser undervejs. Vores advokater taler et sprog, du forstår, så du altid er i føling med hvad der foregår i købsprocessen.

Hør en introduktion til Hviid Advokater her: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs.

Overblik over din bolighandel

Hviid Advokater hjælper dig med at få overblik over din bolighandel. En bolighandel kan deles ind i to faser, hvor vi først kommer ind i billedet under anden fase. Første fase varetages af dig og sælger, og handler om at fastsætte prisen, aftale overtagelsesdato og tegne ejerskiftforsikring. Alle disse ting er til at overskue på egen hånd, men vi rådgiver selvfølgelig hvis du er i tvivl undervejs.

Herefter går anden fase i gang, som handler om den tekniske udførelse af jeres købsaftale. Her skal købesummen overføres til sælgeren, din adkomst til ejendommen skal tinglyses, der skal udarbejdes refusionsopgørelse mm. Dette forløb involverer mange dokumenter og juridiske oplysninger, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Mangler der oplysninger eller dokumenter, indhenter vi dem for dig. Er der mellemværender mellem dig og sælgeren, sørger vi for at få dem afviklet og udlignet med det samme.

Find mere information på vores hjemmeside boligadvokater.info.

Comments are closed.